Kan vrijblijvend daten een exclusieve bezigheid zijn?

Laatste update: 13 november 2017

vrijblijvend daten exclusieve bezigheid

Vrijblijvend daten is voor veel alleenstaanden over de gehele wereld een spannende ervaring geworden. Het is een nieuw soort avontuur, waarbij je andere mensen ontmoet zonder dat daar gelijk allerlei verplichtingen achter gezocht moeten worden. Men noemt dat ook wel no-strings-attached.

Het is echter wel zo dat, zelfs tot op heden, dergelijke activiteiten, het daten met een aantal verschillende partners, vereenzelvigd wordt met een zekere vorm van promiscuïteit. Hoewel dit in een aantal gevallen wel mogelijk is, is het zeker niet de norm.

Vrijblijvend daten is normaal gesproken niet iets dat men naast een vaste relatie er extra bijdoet, maar een op zich staande ervaring, een andere manier van daten, niet een waarbij romantiek en de zoektocht naar liefde centraal staat. Het mooie echter aan vrijblijvend daten is, dat die mogelijkheid tot een verder uitbouwen van een vrijblijvende relatie altijd tot de mogelijkheden behoort.

1. Vrijblijvend daten gaat over het delen van een ervaring

Als je je eenmaal op het pad van vrijblijvend daten begeeft, is het eerste wat je moet doen het opstellen van een specifiek op vrijblijvend daten gericht profiel, waarin jij je verwachtingen duidelijk maakt.

Als startpunt is dit een van de belangrijkste onderdelen van je reis op weg naar vrijblijvende dates. Je profiel is van enorme invloed op je mogelijkheden tot het vinden van geschikte partners, die de ervaring willen delen waar jij naar op zoek bent.

Als je eenmaal zo iemand hebt gevonden en van beide kanten duidelijk is uitgesproken wat de verwachtingen zijn, dan pas begint het echte plezier van een vrijblijvende date.

Het internet, het online daten is een ongelooflijke hulp bij het vinden van de perfecte partner, degene die echt uitkijkt naar het delen van de ervaringen waar jullie beiden naar op zoek zijn. Waarom zou het in dat geval niet een exclusieve, bijzondere en unieke gebeurtenis mogen zijn?

2. Bij het vrijblijvend daten gaat het om het vinden van alleenstaanden bij jou in de buurt

Via het internet staat de hele wereld voor je open, maar het draait echt wel om het vinden van een partner ergens uit je directe omgeving. Je ontdekt dat je niet de enige bent die zijn of haar ervaringsgebied uit wilt breiden. Het samen ontdekken van de stad waar je woont en hoeveel mensen er wel niet op zoek zijn naar hetzelfde avontuur, kan alleen maar stimulerend werken.

Het ontmoeten van andere lokale singles in de vorm van vrijblijvend daten kan enorm spannend zijn en het is niet eens zo moeilijk. Je kunt natuurlijk de stad afstruinen naar populaire ontmoetingsplaatsen, maar dit avontuur online beginnen is het beste startpunt!

3. De regels van het vrijblijvend daten: die schrijf je zelf

Als je je afvraagt hoe het vrijblijvend daten eigenlijk precies werkt, dan is daar geen eenduidig antwoord op te geven. Je kunt eigenlijk stellen dat jij zelf bepaalt hoe het gaat. Jij creëert in principe de regels, een mogelijke partner doet hetzelfde en tezamen ga je in overleg hoe dat samen te laten komen tot een spectaculaire date.
Soms komt het voor dat je beiden ongeveer dezelfde regels hebt opgesteld voor jezelf, dus is er geen enkele reden meer verder te kijken, je hebt je vrijblijvende datingpartner gevonden.

4. Vrienden met wat extra: werkt dat?

Als je eenmaal online vrijblijvend daten hebt uitgeprobeerd, komt het voor dat het klikt met iemand. Je chat veel met elkaar, deelt fantasieën, hobby’s en dromen. Je hebt plezier met elkaar, bent graag bij elkaar en leert elkaar beter kennen, kortom je wordt vrienden. Je wordt echter niet alleen vrienden, maar vrienden met benefits, met iets extra.

Voor sommigen is dit het uiteindelijke doel van het online vrijblijvend daten: het vinden van een vriend, van een partner om talloze prettige momenten mee te beleven zonder verdere verplichtingen, maar wel exclusief. Dat klinkt toch prachtig, of niet soms?

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.