Vallen vrouwen op foute mannen?

Laatste update: 4 mei 2017

Er bestaat een theorie dat de nette, leuke jongens als laatste de liefde vinden. Het lijkt er soms immers op dat veel vrouwen altijd worden aangetrokken tot mannen die rebels gedrag vertonen en zich het liefst op de grens van het toelaatbare begeven. Dat ze eerder verliefd worden op een man die niet volgens het boekje leeft dan op een man die altijd netjes is en doet wat je verwacht. Maar is dit ook echt waar? Zijn vrijgezelle vrouwen echt eerder geneigd om voor spannende mannen te gaan?

Vrouwen neigen eerder naar foute mannen

Een partner hebben die je helpt om de sleur te doorbreken en die voor spanning en sensatie zorgt in je leven, is voor veel mensen ontzettend aantrekkelijk. Wellicht is dat de reden dat veel vrouwen aangetrokken worden door foute mannen. Een recente studie van een professor aan de universiteit in Australië toont aan dat mannen die niet volgens de regels leven populairder zijn. Een ander onderzoek, van het datingplatform Badoo laat zien dat 39% van de vrouwen ooit een relatie aangegaan zijn met een dergelijke De reden? Ze konden niet tegenhouden dat ze verliefd werden op een zo’n man en vonden diegene ongelooflijk aantrekkelijk. Er zijn verschillende type mannen die populair zijn zoals waaghalzen, mannen die van een beetje actie houden én mannen die het niet zo nauw met de regels nemen.

Waar kun je zulke mannen vinden?

Verschillende datingsites zoals C-date zijn een uitstekende plaats voor veel vrijgezelle vrouwen om een dergelijke man te vinden. Dit is een zeer uitgebreid platform waar je talloze matches kunt vinden. Je wordt automatisch gekoppeld aan vele avontuurlijke en foute manen als je op zoek bent naar een spannende nacht. Als je jouw zinnen hebt gezet op een rebelse en ietwat foute man die er goed uitziet, ben je bij een datingsite zoals BeNaughty aan het juiste adres om je verlangens te vervullen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.