Als vrouwen mannen versieren…

Laatste update: 4 maart 2016

De tijden veranderen, de normen veranderen… Tegenwoordig: gaan de vrouwen op jacht!

Als een vrouw op zoek is naar een man is de kans meestal groot dat ze deze ook vindt. Waar mannen meestal geconfronteerd worden met stevige concurrentie, hebben vrouwen eerder de luxe te kunnen kiezen. Maar deze trend is sinds een paar jaar aan het veranderen…

Een vrouw die een man zoekt op internet, wat is dat voor iemand? Een cougar, een studente, een weduwe, losbandig?

Het verleiden is nog niet zo eenvoudig. Voldoening halen uit een ontmoeting is meestal hard werken. Vaak loopt het op niets uit… In tegenstelling tot een aantal jaar geleden zijn er steeds minder beschikbare mannen en het aantal beschikbare vrouwen stijgt! Zo worden versierders versiersters en verleiders verleidsters. De strategie ligt nu in het andere kamp. Vrouwen hebben geleerd te strijden, te versieren en te krijgen wat ze willen.
De tijden van de mislukte afspraak tussen Jacques Brel en zijn “Madeleine” is dus voorgoed verleden tijd. Sinds een paar jaar en voornamelijk via de sexdatingsites, hebben de vrouwen de touwtjes in handen genomen. Meer dan ooit ongeremd in 2016, versieren vrouwen steeds vaker mannen op internet. Ze hebben handig gebruik kunnen maken van de chatsites om hun jachtterrein af te bakenen.

Maar hoe pakt een vrouw het concreet aan om te versieren op een datingsite? Hier zijn de 3 belangrijkste etappes, van het zoeken tot het afronden van een date, door een vrouw.

1-Ze laat zich zien.
Een vrouw zal beginnen met haar profiel zorgvuldig samen te stellen en laat daarbij niets aan het toeval over (sexy en verleidelijke foto’s, volledige en gedetailleerde beschrijving, handtas van het moment, enz.).

2-Ze selecteert.
Tussen de vele gegadigden heeft slechts een handvol vooral-mooie-niet-al-te-stomme-jongens het geluk een chat met mevrouw te mogen beginnen.

3-Ze kiest.
Om haar kansen op een teleurstelling te minimaliseren zal onze versierster een keuze maken voor degene die de meeste overeenkomsten heeft met haarzelf.
Zoals je wel hebt begrepen versieren vrouwen, overspoelt door gewillige mannen, volgens zeer specifieke criteria om vervolgens via een rigoureus systeem de noodzakelijke schifting uit te voeren en zo hun zoektocht te optimaliseren.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.