Daten met een ander: een nieuw speelveld voor vreemdgangers

Laatste update: 4 maart 2016

Vreemdgaan bestaat al sinds het begin der tijden en wordt beschouwd als een groot risico. Als je jouw partner bedriegt zonder voorzichtig te zijn, kunnen de gevolgen al snel vernietigend zijn…

Sinds de opkomst van online datingsites is vreemdgaan bijna banaal geworden en begint men er minder negatief over te denken. Het gaat iedereen aan, alle generaties en er zijn steeds meer aanhangers. Of het nou gaat om getrouwde vrouwen die niet aan hun trekken komen bij hun echtgenoot, om mannen die depressief worden van de saaie seksuele routine of om jeugdige losbandigheid; vreemdgaan raakt vele stellen. Dankzij het internet kunnen liefhebbers van deze oude praktijken zich eenvoudig organiseren om plezier te hebben zonder terughoudendheid door mensen te ontmoeten die geen last hebben van hun geweten.

Sinds een paar jaar hebben websites voor vreemdgangers flink aan populariteit gewonnen in Nederland.

Een buitenechtelijke relatie hebben is tegenwoordig geen taboe of reden voor een schuldgevoel meer, het is in de mode! In onze samenleving waarin er steeds meer verleidingen zijn, blijven stellen elkaar trouw beloven maar meer dan één op de twee mensen komt vroeg of laat in de verleiding om vreemd te gaan. Datingsites bieden deze mannen en vrouwen dus nieuwe mogelijkheden hun dagelijks leven wat spannender te maken om te ontsnappen aan een eentonige relatie of aan de seksuele woestijn van hun huwelijk.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.