Hoe word je de uitverkorene van een mooie cougar?

Laatste update: 4 maart 2016

Omdat het deze cougardames zijn die de touwtjes in handen hebben op deze, aan hun geweide, datingsites, is het aan jou, jonge welp, om er alles aan te doen om door één van hen gekozen te worden! Maak je geen zorgen, wij zijn er om het voor je voor elkaar te krijgen.

Beste welp, om je kansen dat je wordt opgemerkt door een cougar te vergroten en om met haar te kunnen chatten, zul je jouw profiel op de online datingsite van je keuze moeten verfijnen. Net zoals je jouw uiterlijk verzorgt voordat je uit gaat eten met een date, zo moet je jouw volledige beschrijving verzorgen in je online profiel. Cougars houden van mooie jongen mannen die goed voor zichzelf zorgen en een bepaalde zelfverzekerdheid laten zien. Als je wilt worden gekozen door een cougar die je iets kan bijbrengen vanuit haar seksuele en sensuele ervaringen, moet je jouw beste foto’s in je profiel zetten. Vergeet de foto’s van beschonken avonden! Plaats alleen foto’s die je een meerwaarde geven, de foto’s die je “verkopen”.

Als je sportief en gespierd bent: zeg het, als je een kunstenaar bent: schrijf het. Beschrijf alleen je kwaliteiten, je cougar heeft daarna nog tijd genoeg om zelf een idee te vormen van je minpunten! Schrijf tot slot een kleine, opwindende tekst over je jeugdige, vurige seksuele prestaties, zonder nochtans vulgair te worden, zodat alle katachtigen van de site het water in de mond loopt.

Als je profiel af is, kun je gaan bladeren door de profielen van de mooiste cougars. Laat weten dat je er bent en dat je ze aantrekkelijk vindt. Merk hun profielen op, stuur gifts, knipoogjes, enz. Onthoud de namen zodat je ze later makkelijker terug kunt vinden. Laat simpelweg weten dat je nu aan hen overgeleverd bent, je bent hun prooi en je wilt je laten vangen. Wees geduldig en het zal niet lang duren voor je cougar je bespringt!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.